Skader giver panderynker hos Ståle Solbakken

Alka Superligaen er gået ind i sidste tredjedel af denne sæson, og for FC København ser det pænt ud. Holdet ligger for tiden til sølv med otte point ned til forfølgerne fra Randers og Brøndby.

Det bliver dog en svær afslutning på sæsonen for holdet, da skadesproblemerne begynder at hobe sig op.

Bashkim Kadrii har siddet ude siden oktober, men for nyligt blev både Andreas Cornelius og Youssef Toutouh også meldt ude for sæsonen. Dertil kommer mindre skader.

Det giver panderynker til træner Ståle Solbakken, der må ty til ændringer i systemet og lappeløsninger.

- Lige for tiden må vi hele tiden lave ændringer, fordi der kommer nye skader, og erstatningerne er selv på vej tilbage fra skade. Fo eksempel Tom Høgli havde kun trænet én dag, men måtte spille næsten fuld tid i sidste kamp.

I weekenden spillede FC København mod Randers, og her måtte både Danny Amankwaa og Ludwig Augustinsson udgå med skader.

- Indtil nu har jeg har haft gode muligheder og har kunnet lave gode lappeløsninger, men det bliver sværere og sværere. Vi har allerede tre spillere ude for sæson og nu måske også Danny (Amankwaa, red.), siger træneren.

Selvom holdet er hårdt ramt skadesmæssigt, så vil FCK-midtbane Thomas Delaney ikke bruge det som en undskyldning i de sidste kampe.

- Vi har mange skader, men det kan vi ikke gøre noget ved. Jeg gider ikke bruge det som undskyldning, hvis vi leverer skidt her til sidst, for vi er et godt hold, og vi skal hanke op i os selv.

Holdet har seneste været hårdt ramt på midtbanen, hvor netop Delaney holder til. Her blandt andre Christian Poulsen, Youssef Toutouh og senest Danny Amankwaa alle været meldt skadet for nylig.

- Jeg kender selvfølgelig nogle spillere bedre end andre, og det er anderledes med en ny makker på midtbanen næste hver kamp. Men det kan sagtens lade sig gøre alligevel, og det er som sagt ingen undskyldning for ikke at levere her til sidst, siger Delaney.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip