Skader: Morten Olsen hasteindkalder Okore og Zanka

Lørdag skal det danske fodboldlandshold spille EM-kvalifikationskamp i Albanien, men skader til de foretrukne spillere i det centrale forsvar får tirsdag Morten Olsen til at hasteindkalde to spillere.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddeler på sin hjemmeside, at landstræneren har hasteindkaldt Jores Okore fra U21-landsholdet og Mathias Zanka Jørgensen til A-landsholdet.

Årsagen er småskader til Daniel Agger, Simon Kjær og Andreas Bjelland.

- Agger, Kjær og Bjelland døjer alle med småskavanker i landsholdets lejr i Helsingør.

- Det har betydet, at Morten Olsen som en sikkerhedsforanstaltning har indkaldt Jores Okore fra U21-landsholdet og Mathias ’Zanka’ Jørgensen til A-landsholdstruppen udelukkende med henblik på den kommende landskamp mod Albanien, skriver DBU.

DBU fortæller videre, at de tre småskadede spillere vil blive testet i de kommende dage for at vurdere, om de vil være i stand til at rejse med holdet til Albanien på fredag.

- Jores Okore, som blev skiftet ind mod Armenien, ankommer i disse minutter med fly fra Aalborg til København, mens Mathias Jørgensen, hvis seneste landskamp ligger tilbage i 2011, støder til landsholdets lejr i løbet af aftenen, skriver DBU.

Danmark møder Albanien ude lørdag, mens Portugal tre dage senere er på besøg i Telia Parken.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip