Skader: Morten Olsen hasteindkalder Okore og Zanka

Lørdag skal det danske fodboldlandshold spille EM-kvalifikationskamp i Albanien, men skader til de foretrukne spillere i det centrale forsvar får tirsdag Morten Olsen til at hasteindkalde to spillere.

Dansk Boldspil-Union (DBU) meddeler på sin hjemmeside, at landstræneren har hasteindkaldt Jores Okore fra U21-landsholdet og Mathias Zanka Jørgensen til A-landsholdet.

Årsagen er småskader til Daniel Agger, Simon Kjær og Andreas Bjelland.

- Agger, Kjær og Bjelland døjer alle med småskavanker i landsholdets lejr i Helsingør.

- Det har betydet, at Morten Olsen som en sikkerhedsforanstaltning har indkaldt Jores Okore fra U21-landsholdet og Mathias ’Zanka’ Jørgensen til A-landsholdstruppen udelukkende med henblik på den kommende landskamp mod Albanien, skriver DBU.

DBU fortæller videre, at de tre småskadede spillere vil blive testet i de kommende dage for at vurdere, om de vil være i stand til at rejse med holdet til Albanien på fredag.

- Jores Okore, som blev skiftet ind mod Armenien, ankommer i disse minutter med fly fra Aalborg til København, mens Mathias Jørgensen, hvis seneste landskamp ligger tilbage i 2011, støder til landsholdets lejr i løbet af aftenen, skriver DBU.

Danmark møder Albanien ude lørdag, mens Portugal tre dage senere er på besøg i Telia Parken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip