Skadesfri Okore vil gengælde managers tillid

Skrevet af admin

|

25/06/2014

Dagens topnyheder

Kun få kampe nåede Premier League-klubben Aston Villa at få gavn af den danske forsvarer Jores Okore i sidste sæson, inden Okore blev ramt af en alvorlig knæskade.

Men nu er den tidligere FC Nordsjælland-profil frisk igen, og han er klar til at betale tilbage for den opbakning, han undervejs har fået af manager Paul Lambert.

- Han har været en stor støtte. Han købte mig, viste mig stor tillid, og nu vil jeg gengælde det. Der er jo en grund til, at han købte mig. Han troede på mine evner. Jeg vil bevise, at han så rigtigt, siger Jores Okore til Birmingham Mail.

Efter at være blevet ramt af korsbåndsskaden tidligt i sidste sæson nåede Okore ikke tilbage i kamp, og derfor tripper danskeren for at vise sit værd efter sommerferien.

Men der er stadig arbejde, der skal gøres, før han er oppe i samme gear, som før skaden indtraf.

- Det handler om at komme op i tempo og få en god optakt til sæsonen, og derefter kommer jeg forhåbentlig til at spille kampe igen.

- Mit mål er at levere gode præstationer, imponere og vise mine kvaliteter til alle - medspillere, manager, tilhængere.

- Jeg vil gerne kunne gå hen til manageren og sige: "Det var rigtigt, at du købte mig". Jeg vil gengælde hans store tillid, siger Jores Okore.

Aston Villa åbner den nye sæson midt i august med en udekamp mod Stoke.

/ritzau/