Skadet Eggert om EM-spilletid: Der er altid en risiko

En lægskade holder Anders Eggert ude af Danmarks første kampe ved EM i håndbold på hjemmebane.

Det normale førstevalg på venstre fløj håber at blive klar til Danmarks tredje gruppekamp om fem dage mod Tjekkiet.

Anders Eggert ved dog, at han risikerer at få et tilbagefald, hvis han begynder at spille for hurtigt efter skaden. Og efter EM venter der vigtige kampe for Flensburg-Handewitt både i Bundesligaen og Champions League.

- Stod jeg i slutningen af en sæson, hvor jeg ikke skulle noget bagefter, så kunne jeg lidt lettere tage en risiko. Men dette er midt i en hel masse med både Bundesligaen og landsholdet, siger Anders Eggert.

Flensburg-Handewitt er på andenpladsen i Bundesligaen, kun to point efter THW Kiel, og Anders Eggerts klub jagter også succes i den tyske pokalturnering samt Champions League.

EM-kampene foran anslået 14.000 tilskuere i en fyldt Jyske Bank Boxen i Herning trækker imidlertid også gevaldigt i landsholdsprofilen.

- Der er altid en risiko. Ingen er 100 procent klar, når de går i gang. Det er så spørgsmålet, om man er på 97, 98 eller 99 procent, før man tør tage chancen.

- Der kan altid ske noget. Det kan der her, og det kan der i Flensborg, siger han.

EM i Danmark slutter den 26. januar. Herefter skal Anders Eggert efter planen spille den første betydende kamp den 5. februar, når Flensburg-Handewitt tager imod Niklas Landins Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen.

- Vi har faktisk for første gang i lang tid en lille smule ferie, eller hvad man kan kalde det, efter EM.

- Bagefter er der cirka en uge til All Star-kampen i Tyskland, og derefter er der en uge mere, inden vi skal i gang i Bundesligaen. Så det kan jeg godt glæde mig over i denne situation, siger Anders Eggert.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip