Skadet Martin Braithwaite melder afbud til landskampe

Angrebsproblemerne på det danske A-landshold fortsætter. Søndag måtte Martin Braithwaite melde afbud til de forestående landskampe, efter han lørdag aften blev skadet i en kamp for sin franske klub, Toulouse. Det meddeler DBU.

Den tidligere Esbjerg-spiller er blevet skannet, og den viste, at han har pådraget sig en ledbåndsskade i knæet, som formodentligt betyder et par ugers pause.

I stedet har landstræner Morten Olsen udtaget FC Københavns Andreas Cornelius, der oprindeligt var udset til at skulle spille på U21-landsholdet.

- Som jeg tidligere har nævnt, så havde vi først regnet med at tage "Corner" med efter U21-landsholdets kamp mod Rusland den 3. september, men situationens alvor gør, at vi bliver nødt til at inkludere Andreas på A-landsholdet allerede nu, siger Olsen.

Truppen træner første gang mandag. Onsdag møder holdet Tyrkiet i en testkamp i Odense. Fire dage senere gælder det den første kvalifikationskamp til EM mod Armenien i København.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip