Skadet Nicki Pedersen melder sig klar til VM-grandprix

For 18 dage siden styrtede den danske speedwaykører Nicki Pedersen grimt under et ligaløb i Polen.

Ved styrtet beskadigede danskeren sin skulder voldsomt, og han har ikke har kørt løb siden - lige med undtagelse af VM-grandprixet i Polen 30. august.

Nu melder den hårdføre fynbo sig klar til at springe på cyklen igen, når der skal køres VM-grandprix på hjemmebane i Vojens lørdag aften.

- Skulderen har fået den ro, den skal have, og jeg har også fået styrketrænet tilpas. Så jeg er klar til at køre for Holsted i den danske liga onsdag aften for at se, hvor skulderen står i forhold til weekenden, siger Nicki Pedersen.

Den øjeblikkelige VM-treer erkender da også, at skaden havde stor indflydelse på hans præstation ved det sidste VM-grandprix i polske Gorzow.

- Sidste gang, jeg kørte, var syv dage efter, at jeg havde revet min skulder af led. Her fik jeg syv point, og jeg var imponeret over, at jeg i det hele taget kunne køre, siger Nicki Pedersen, der lørdag jagter nye vigtige point til VM-stillingen.

De største VM-konkurrenter til VM-titlen, Greg Hancock og Tai Woffinden, døjer nemlig selv med skader. Men dem forsøger danskeren for alt i verden ikke at fokusere på.

- Jeg går ikke og håber på, at mine konkurrenter bliver skadet, for så mister jeg selv fokus og glemmer at holde fart i cyklen. Det er selvfølgelig ingen ulempe, hvis konkurrenterne bliver skadet, men der skal mit fokus bare ikke ligge.

- Mit fokus er, at jeg selv bliver fit til løbet, så jeg kan få kørt nogle vigtige point ind på kontoen, siger Nicki Pedersen.

VM-grandprixet i Vojens køres lørdag med start klokken 19.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip