Skadet Nikolaj Markussen melder afbud til landsholdet

Skrevet af admin

24/04/2015

Dagens topnyheder

Når A-landsholdet i håndbold i næste uge møder Hviderusland i to EM-kvalifikationskampe, bliver det uden Nikolaj Markussen.

Backen fra Skjern Håndbold har fået en skade på sin ene tommelfinger, meddeler Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

- Nikolaj fik i første omgang et slag i EHF Cup-kampen mod Melsungen, og det blev forværret, da han endnu en gang blev ramt på tommelfingeren i onsdag aftens slutspilskamp mod Team Tvis Holstebro, siger John Bruun, fysioterapeut for Skjern og assisterende fysioterapeut på herrelandsholdet.

- Der er tale om en forstrækning af ledbåndet, og hvis han ikke holder det i ro i cirka 14 dage, risikerer han at forværre skaden.

- Det har vi taget en længere snak om, og det er på den baggrund, Nikolaj har besluttet at melde afbud til landsholdet, siger John Bruun.

Der vil foreløbig ikke blive udtaget en anden spiller til truppen, siger landstræner Gudmundur Gudmundsson.

- I første omgang holder jeg mig til de spillere, der allerede er udtaget, hvilket vil sige, at 17 spillere mødes i Brøndby mandag formiddag. Så må vi se, om der bliver grund til at udtage ekstra spillere, siger landstræneren.

Danmark møder på torsdag Hviderusland i Minsk, mens hviderusserne kommer på besøg i Aarhus to dage senere.

Danmark fører EM-kvalifikationsgruppe 2 med fire point for to kampe.

/ritzau/