Skadet Okore håber på spilletid i sæsonen

Et drømmeskifte blev forvandlet til et mareridt, da Jores Okore midt i september blev skadet i en Premier League-kamp for sin nye klub, Aston Villa.

Den 21-årige fodboldspiller, der havde fået regelmæssig spilletid på holdet, rev sit ene korsbånd over og måtte imødese en pause på op til ni måneder.

Genoptræningen går imidlertid så godt, at midterforsvareren håber på at vende tilbage til Aston Villa-holdet inden udløbet af denne sæson.

- Jeg føler virkelig, at det bliver bedre, og lige nu er jeg faktisk foran planen for genoptræningen, siger Jores Okore til tipsbladet.dk.

- Jeg er et par uger foran, så det er dejligt. Jeg laver en masse styrketræning og får min muskulatur i gang igen, så det hele bliver genopbygget.

- Jeg håber, at jeg kan få et par kampe i slutningen af sæsonen, men jeg vil heller ikke risikere noget, så jeg tager det stille og roligt. Det handler også om, hvordan jeg har det, og hvordan det føles på det tidspunkt, siger han.

Sidste runde i Premier League-sæsonen bliver afviklet den 11. maj næste år. Når ligaen slutter så tidligt, skyldes det, at der til sommer er VM i Brasilien.

Jores Okore blev i juni solgt fra FC Nordsjælland til Aston Villa. Kontrakten løber frem til sommeren 2017.

/ritzau/

 

Dagens Gossip