Skadet Rafael Nadal trækker sig fra French Open

admin

425 uger siden

|

27/05/2016

Dagens topnyheder

Det bliver ikke til en tiende triumf på Roland Garros-anlægget i denne omgang for tennisspilleren Rafael Nadal.

Den spanske verdensstjerne har trukket sig fra French Open før tredje runde af grand slam-turneringen. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det er en håndledsskade, der er årsag til, at Nadal må trække sig fra at spille videre på det røde grus i Paris.

- Jeg har et problem i mit håndled. I går spillede jeg med en indsprøjtning, men i nat begyndte jeg og føle mere og mere smerte, og i dag har jeg næsten ikke kunnet bevæge mit håndled, siger Rafael Nadal på en hasteindkaldt pressekonference.

- Mit håndled er ikke brækket, men det ville ske, hvis jeg besluttede mig for at spille videre i et par dage. Det er et dårligt tidspunkt, men sådan er livet. Hvis det ikke havde været French Open, så havde jeg nok slet ikke spillet de første par kampe, siger Nadal.

Han stod ellers til at skulle spille lørdag mod landsmanden Marcel Granollers-Pujol, der ryger direkte videre til fjerde runde uden kamp.

Hvis Nadal havde spillet videre og levet op til sin seedning, ventede der en potentiel semifinale mod Novak Djokovic. Serberen er en af blot to spillere i historien, som har slået Nadal ud af French Open. Det skete i kvartfinalen i sidste års turnering.

Den anden spiller er svenskeren Robin Söderling, som slog Nadal ud i 2009.

/ritzau/