Skadet Simon Kjær: Jeg mærker fremskridt

Da det danske fodboldlandshold onsdag aften tabte testkampen mod Tyrkiet i Odense med 1-2, var det uden Simon Kjær på banen.

Forsvarsspilleren fra Lille i Frankrig har på det seneste døjet med en lyskeskade, så han sad over for at blive klar til søndagens vigtige EM-kvalifikationskamp mod Armenien.

Men Simon Kjær er endnu ikke sikker på, om han bliver klar.

- Det går fremad. Jeg mærker fremgang, men nu må vi prøve at se, hvordan det går i dag (torsdagens træning, red.), og så skal vi prøve at bygge på hele tiden.

- Jeg skal ikke forcere noget, for det er ikke sådan, at jeg mangler spilleminutter i kroppen. Jeg har spillet fast i Lille, så kampformen er der, så det er fint nok at tage det med ro og få pulsen op stille og roligt for at finde ud af, hvor begrænsningerne er.

- Status lige nu er, at jeg ikke vil sige, at jeg 100 procent spiller den kamp, men procenterne ligger i den rigtige ende. Lad mig sige det sådan, lyder det optimistisk fra Simon Kjær.

Bliver han klar, danner han midterforsvaret sammen med anfører Daniel Agger. Bliver Simon Kjær ikke klar, så får Agger Twente-spilleren Andreas Bjelland som makker, hvilket tilfældet også var mod Tyrkiet.

Kampen mod Armenien spilles i Telia Parken i København.

/ritzau/

 

Dagens Gossip