Skadet Tiger Woods melder afbud til US Open

Golfstjernen Tiger Woods stiller ikke op ved major-turneringen US Open i juni. Han forsøger at komme sig oven på en rygoperation.

Det er anden gang i træk, at han går glip af en af de vigtige majors. Han var også nødt til at melde afbud til Masters i april.

- Desværre kan jeg ikke være der, fordi jeg endnu ikke er fysisk i stand til at spille golf på konkurrenceplan, siger Woods i en meddelelse.

- US Open er meget vigtig for mig, og jeg ved, at det bliver en fantastisk uge. Selvom jeg går glip af de to første majors og adskillige andre vigtige turneringer, er jeg fortsat optimistisk omkring dette år og min fremtid, fortsætter han.

Woods har været ude af stand til at spille professionel golf siden slutningen af marts, hvor han måtte behandles for en klemt nerve i ryggen, der havde givet ham problemer i månedsvis.

Den 38-årige amerikaner har i de seneste års sæsoner været tiltagende plaget af skader. US Open, der bliver spillet 12-15 juni på Pinehurst-banen i North Carolina, er den sjette major, som den tidligere verdensetter må trække sig fra på grund af skader.

Han har i alt vundet 14 majors, og den sidste sejr ligger tilbage i 2008 og var netop i US Open.

Australske Adam Scott ligger i øjeblikket nummer et på golfranglisten.

/ritzau/Reuters

 

Dagens Gossip