Skadet Zlatan er tvivlsom til Barcelona-brag

Det er nu helt sikkert, at den svenske fodboldstjerne Zlatan Ibrahimovic ikke kommer i aktion tirsdag aften for Paris Saint-Germain, der får besøg af angriberens eksklub FC Barcelona i Champions League-gruppespillet.

Ibrahimovic døjer med en hælskade, der i forvejen har betydet, at han ikke har spillet PSG's seneste to ligakampe.

Den franske storklub har mandag eftermiddag meddelt på sin hjemmeside, at Ibrahimovic ikke bliver klar til opgøret mod sin tidligere klub.

PSG forklarer, at lægestaben har undersøgt og testet Ibrahimovic' hæl, og det er ikke gået som håbet, og derfor må han sidde over i tirsdagens kamp.

Tidligere mandag var der ellers forhåbninger om, at nøglespilleren kunne nå at blive klar.

- Lægestaben gør alt for at få ham klar. Med skader kan du ikke gøre, hvad du vil. Vi skal være tålmodige. Der er altid et spørgsmålstegn, lød det fra PSG-træner Laurent Blanc.

- Vi har et håb om at få ham tilbage til Barcelona-kampen. Han er selvfølgelig en vigtig spiller for os, og denne kamp er en, han rigtig gerne vil spille, sagde Blanc.

PSG har fået en lidt sløj sæsonstart. Det franske mesterhold er godt nok ubesejret i ligaen, men det er blevet til hele fem gange uafgjort i otte kampe i Ligue 1, mens PSG også spillede uafgjort ude mod Ajax i holdets første Champions League-gruppekamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip