Skænderi om mobiltelefon førte til adskillige knivstik

Et skænderi mellem to mænd på åben gade udviklede sig natten til tirsdag dramatisk. En 20-årig mand blev ved episoden ramt af flere knivstik, oplyser Østjyllands Politi.

- Der er tale om overfladiske stik, og den forurettede har ikke været i livsfare. Derfor er der rejst sigtelse for grov vold og ikke for drabsforsøg, fortæller politikommissær Anders Uhrskov til Ritzau.

Episoden skete kort før klokken 01 på Dr. Holsts Vej i Aarhusforstaden Åbyhøj. Her kom de to mænd i klammeri ved en bil. Politiet har efterfølgende anholdt en 24-årig mand i sagen.

- Vi har afhørt den forurettede, og den sigtede skal også afhøres. Den forurettede har fortalt, at det drejede sig om et skænderi omkring en mobiltelefon, fortæller Anders Uhrskov.

Politikommissæren kan på nuværende tidspunkt ikke svare på, hvorvidt politiet stoler på, at den alvorlige forbrydelse bunder i en sådan bagatel.

- Man kan jo have sine forestillinger om, hvorvidt det er den fulde sandhed, men det er jo det, som efterforskningen forhåbentlig vil give svar på, fortæller Anders Uhrskov.

Den 24-årige mand bliver tirsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, hvor han vil blive mødt med et krav om varetægtsfængsling.

/ritzau/

 

Dagens Gossip