Skal dø på lørdag: Brittany får sit sidste ønske opfyldt

29-årige Brittany Maynard har nu besøgt den storslåede kløft Grand Canyon med sin mand, Dan, og sin familie. Det var det sidste punkt på en liste over ting, hun ville se og opleve, inden hun får aktiv dødshjælp på lørdag.

- The Canyon var imponerende smuk, og jeg kunne nyde min tid med de to ting, jeg elsker mest: Min familie og naturen, skriver hun på sin hjemmeside.

Læs også: Denne kvinde skal dø den 1. november

De kunne dog ikke nyde turen uden, at kræften skulle stikke sit grimme hoved frem.

- Svære hovedpiner og nakkesmerter er aldrig langt væk, og desværre havde jeg mit værste anfald indtil nu den næste morgen. Min tale var lammet et godt stykke tid efter, at jeg genvandt bevidstheden, og følelsen af træthed fortsatte resten af dagen, fortæller Brittany Maynard.

Hun fik den dystre diagnose tilbage i januar, hvor lægerne opdagede den aggressive kræftsvulst i hendes hjerne. I april lød meldingen, at hun ikke ville kunne leve længere end seks måneder. Men Brittany Maynard ville selv bestemme over sin død, og hun, hendes mand og familien flyttede derfor fra San Francisco til Oregon, som er en af fem stater i USA, der tillader aktiv dødshjælp.

1. november - på lørdag - er dagen, hvor Brittany får hjælp til at tage sit eget liv. Således kan hun nå at fejre sin mands fødselsdag i morgen.

 

Dagens Gossip