Skandale-rapper skal undervise studerende

"The College Dropout"  - på dansk "Den frafaldne studerende" - var titlen på Kanye Wests debutalbum fra 2004. Nu er den skandaleramte rapper imidlertid vendt tilbage til skolen - denne gang for at undervise.

Rollen som lærer for en flok studerende på en teknisk skole i Los Angeles er dog ikke et frivilligt valg fra Wests side.

Jobbet er nemlig en del af den samfundstjeneste, som Kanye West blev idømt, efter han i juli sidste år overfaldt en paparazzofotograf i lufthavnen i Los Angeles. Det skriver Complex.

På Los Angeles Trade Tech College har den 37-årige rapper fået til opgave at undervise i design og mode. Det burde heller ikke være så svært for stilikonet Kanye West, der har sin egen tøj-serie hos modefirmaet A.P.C.

Kanye West, der dette forår blev gift med realitystjernen Kim Kardashian ved et storstilet bryllup i Firenze, Italien, skal i alt afsone 250 timers samfundstjeneste, deltage i kurser i vredeshåndtering samt tilbringe en dag i fængsel.

Se billeder af Kanye West, der underviser studerende på Los Angeles Trade Tech College her: http://instagram.com/p/tKYc8TkUIe/?utm_source=partner&utm_medium=embed&u...

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip