Skandalesanger frygter Diana-skæbne

Den britiske prinsesse Dianas nærmest helgenagtige eftermæle og den hærværksdømte popsanger Justin Bieber.

Holder man de to personligheder op mod hinanden, er forskellene langt nemmere at få øje på end lighederne.

Ikke desto mindre sammenligner den skandaløse sanger sig selv med netop prinsesse Diana. Det sker efter en nylig episode med en ivrig paparazzofotograf, der, ifølge sangeren selv, kunne have endt fatalt.

Justin Bieber slap dog fra uheldet med livet i behold og få skræmmer på sin bil. Men chokket over, hvor galt det kunne være gået, havde tilsyneladende endnu ikke fortaget sig, da den amerikanske hitmager efterfølgende loggede på det sociale medie Twitter.

- Der burde være en lov imod det, jeg netop har oplevet. Vi burde have lært af prinsesse Dianas død, skriver Justin Bieber på Twitter.

Den mindre trafikulykke skete tirsdag, da Bieber blev forfulgt af en paparazzo, mens han kørte i sin Ferrari i West Hollywood, Californien.

- Jeg har ikke nogen problemer med paparazzi, men når de opfører sig uansvarligt, sætter de os alle i fare, skriver han.

Justin Bieber, der for nylig blev idømt en bøde på 440.000 danske kroner for at have udøvet hærværk ved at kaste æg på sin nabos hus, har flere retssager foran sig.

I Florida er han nemlig sigtet for at have kørt rundt i sin Lamborghini på Miami Beach i påvirket tilstand, mens han i hjemlandet Canada er anklaget for vold mod en limousinechauffør.

Newspaq

 

Dagens Gossip