Skanderborg er tæt på at besejre Team Tvis

29/11/2013

Team Tvis Holstebros håndboldherrer var på hælene i store dele af ligakampen mod Skanderborg, men det lykkedes for Team Tvis at vinde en smal sejr på 30-29.

I første halvleg blev der scoret vanvittigt mange mål, og Team Tvis var foran med 19-18, som næsten kunne lyde som slutcifre på en håndboldkamp.

Der var meget mindre aktivitet på scoretavlen i anden halvleg, som isoleret set endte 11-11 til stor glæde for hjemmeholdet.

Simon Birkefeldt scorede seks gange for Team Tvis, som også blev godt hjulpet af Patrick Wiesmach, Allan Damgaard og Magnus Bramming, der alle tre scorede fem mål.

Hos Skanderborg førte Andreas Væver an i målscorerens rolle med syv kasser - heraf fem på straffekast. Det gjorde ham til kampens topscorer foran holdkammeraten Peter Balling, der scorede seks gange.

Med sejren rykker Team Tvis Holstebro op på fjerdepladsen i Herre Håndbold Ligaen med 18 point efter 13 kampe. Skanderborg har 12 point på niendepladsen, som lige akkurat ikke giver adgang til slutspillet.

KIF Kolding København fører ligaen med 23 point efter 13 kampe, mens Skjern er på andenpladsen med 20 point.