Skanderborg nedlægger BSV trods 12 minutter uden mål

02/10/2015

Håndboldherrerne fra Bjerringbro-Silkeborg er efter en forrygende sæsonstart i Boxer Herreligaen gået helt i stå.

Torsdag tabte BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsens mandskab med 21-23 på udebane til Skanderborg.

Guldaspiranterne åbnede sæsonen med tre sejre, men pointudbyttet har blot været på et enkelt i de tre seneste kampe.

I torsdagens midtjyske lokalbrag var favoritterne bagud 10-13 ved pausen, og yderligere to Skanderborg-scoringer i begyndelsen af anden halvleg gav hjemmeholdet en føring på 15-10.

Lidt senere fik Skanderborg en scoringspause på mere end 12 minutter, hvilket betød, at BSV fik indhentet værternes forspring og endda bragt sig foran 21-20.

Mens kampen var i gang med at tippe gæsternes vej, så slog værterne til med tre scoringer.

Umiddelbart efter Besard Hakajs mål til Skanderborg-føring 23-21, smed BSV ved en fejl bolden ud over sidelinjen, så bolden atter var på hjemmeholdets hænder med mindre end tre minutter tilbage.

I slutfasen brændte begge mandskaber flere gode muligheder, og så tog Skanderborg en ny skalp på hjemmebane. For to uger siden vandt holdet over Aalborg.

Både Skanderborg og BSV har syv point efter sæsonens seks første spillerunder. GOG topper ligaen med ni point.