Skarpe FC Vestsjælland slog målløse Silkeborg

FC Vestsjælland kom tidligt foran mod Silkeborg og leverede herefter en disciplineret indsats, som i sidste ende rakte til en sejr på 2-0. Silkeborg har dermed ikke scoret i de fem første runder af Superligaen.

Begge mandskaber stillede op med tre mand i forsvaret, og særligt FC Vestsjælland havde held til at lukke godt ned for gæsterne under blæsende og regnvåde forhold på Harboe Arena i Slagelse.

FC Vestsjælland gav debut fra start til den unge ivorianske midtbanespiller Jean Noël Thome, men han havde ligesom en stor del af de øvrige aktører svært ved at få sine afleveringer til at ramme medspillerne.

Hjemmeholdet spillede sig til størstedelen af de forholdsvis få chancer, det blev til, og derfor var der heller ikke noget uretfærdigt over den sikre sejr på 2-0.

FC Vestsjælland leverede således en hårdtarbejdende og disciplinær indsats og var uden at folde sig ud på alle parametre det dominerende mandskab på dagen.

Første mål blev scoret efter et hjørnespark, som forsvarsspilleren Oliver Lund sendte i nettet efter blot 10 minutter. Herefter stillede FC Vestsjælland sig tilbage på banen og lukkede af, inden Anders Due efter en time scorede til 2-0 på et godt kontraangreb.

Det var svært at få øje på, hvor målene skulle komme fra for Silkeborg, og man forstod generelt godt, hvorfor holdet indtil videre ikke har fået nettet til at blafre i Superligaens første runder.

Det var således ganske tandløst, når holdet nærmede sig Thomas Mikkelsen i FC Vestsjællands mål, også selvom der ikke var en finger at sætte på Nicolaj Agger og de øvrige offensivspilleres arbejdsindsats.

Men ganske som i de hidtidige fire runder i Superligaen blev gæsternes slid ikke belønnet med en scoring, og derfor ligger Silkeborg fortsat på sidstepladsen i Superligaen efter to point i fem kampe.

Michael Hansens FC Vestsjælland rykker inden rundens resterende kampe op på en femteplads.

/ritzau/