Skats flytteplan vil give 900 ansatte ny arbejdsadresse

Skat er mandag klar med en længe ventet tidsplan for, hvornår omkring 900 medarbejdere skal flytte fra deres nuværende kontorer til nye i andre byer.

I foråret blev det meldt ud, at Skat frem mod 2020 skal samles på 20 hovedadresser i stedet for nu 30. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Skat, at de første pladser flyttes i 2015.

Skats adresse i Randers bliver lukket i maj 2015. Stillingerne bliver flyttet til henholdsvis Aarhus, Aalborg, Herning og Grenaa, skriver Skat i en pressemeddelelse.

Skat har mandag ikke mulighed for at opgive, hvor mange stillinger det drejer sig om.

Skats direktør, Jesper Rønnow Simonsen, siger i meddelelsen, at planen viser, hvor Skats opgaver bliver løst i fremtiden, men ikke nødvendigvis hvor Skats nuværende medarbejdere skal være.

- Udgangspunktet er, at medarbejderne skal flytte med deres opgave, og at vi går efter at skabe nærhed mellem ledere og medarbejdere. Men i de situationer, hvor en opgave flytter meget langt væk fra en medarbejders bopæl, vil vi forsøge at finde andre løsninger, siger han.

I alt vil det berøre omkring 900 ansatte, at Skat skal samles på færre adresser.

Skats kontor i Svendborg lukker medio 2017, og de fleste af opgaverne bliver flyttet til Odense.

Mellem 2016 og 2019 flytter opgaverne fra Struer til Skive, Herning og Thisted, hvorefter kontoret i Struer lukkes.

Derimod udvides skattecentret i Næstved i den første halvdel af 2017 fra 100 til 340 medarbejdere. De kommer blandt andet fra Køge og Korsør. I Roskilde kommer der i samme periode 170 flere medarbejdere til fra Køge, Holbæk, Korsør og København.

Skat har valgt at lukke kontorer, fordi færre borgere og virksomheder har behov for at blive betjent fysisk i et skattecenter. Ifølge Skat styrkes det faglige miljø også ved at samle Skat i større og mere specialiserede enheder.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip