Skjern får wildcard til Champions League

Det europæiske håndboldforbund (EHF) meddelte lørdag, hvilke hold der har fået et wildcard til næste sæsons Champions League i herrehåndbold, hvor turneringen udvides fra 24 til 28 hold.

Og der var godt nyt til dansk håndbold, da Skjern har fået en af de eftertragtede pladser.

Dermed skal den jyske klub for tredje gang i klubhistorien spille med i det fineste selskab - senest var i 2003/2004-sæsonen.

Skjern havde sammen med flere andre europæiske klubber, som ikke automatisk havde kvalificeret sig, ansøgt om en af pladserne i næste års turnering, og her har EHF vurderet ansøgerne ud fra blandt andet tilskuertal, marketing, tv og andre faktorer.

Her blev Skjern fundet tung nok sammen med storhold som Montpellier, Pick Szeged, Wisla Plock, Flensburg-Handewitt og HC Metalurg, der også er klar til Champions League.

Derimod blev andre ansøgerklubber som RK Nexe, HBC Nantes, Saint-Raphael, SC Magdeburg, Gorenje Velenje og Alingsås forbigået.

Der mangler fortsat at blive fundet en enkelt deltager. Det sker i en kvalifikationsturnering mellem Alpla, RK Boras, Limburg Lions og Elverum.

Lodtrækningen til gruppespillet i Champions League foretages 26. juni.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip