Skjern henter pensioneret topspiller

Håndboldklubben Skjern tilknytter den 32-årige Thomas Bruhn, der ellers indstillede karrieren efter den forgangne sæson.

Skjern har ledt efter en vikar til positionen som højre fløj, efter at den 19-årige Jesper Dahl rev både korsbåndet og det midterste ledbånd delvist over under en soloulykke til træning for et par uger siden. Det koster ham formentligt resten af sæsonen.

Med udsigten til at skulle spille 25 kampe i foråret ønskede Skjern at hente en vikar til René Rasmussen, og valget faldt på Thomas Bruhn, der tidligere har spillet to sæsoner i AG København og en enkelt sæson i Bundesligaklubben Rhein-Neckar Löwen.

- Thomas er en ideel vikar, der har erfaring fra et hav af klubber på højt niveau. Han er en klassisk, hurtig og rutineret fløjspiller, der kan gå direkte ind på holdet, siger cheftræner Ole Nørgaard i en pressemeddelelse fra klubben.

I sidste sæson tørnede Thomas Bruhn ud for Mors-Thy Håndbold. Han forklarer, at kun en topklub kunne få ham til at genoptage karrieren.

- Min kone og børn har rejst rundt med mig på grund af håndbold, og vi var enige om, at det var på tide at stoppe. Jeg var mættet, men det eneste, der kunne få mig i gang igen, var et tilbud fra et tophold.

- Da Skjern kontaktede mig, var gløden tilbage med det samme, og jeg kunne mærke, at det var rigtigt, siger Thomas Bruhn i pressemeddelelsen.

Selv om René Rasmussen er klart førstevalg, har Thomas Bruhn ambitioner om spilletid:

- Jeg kommer fra baghjul, men jeg regner med at tilkæmpe mig så meget spilletid som muligt. Jeg skal hjælpe til, hvor jeg kan, og jeg vil gøre alt for at byde så meget ind til træning og kamp som muligt.

Thomas Bruhn tiltræder med øjeblikkelig virkning, og kontrakten gælder for resten af sæsonen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip