Skjern møder Århus Håndbolds bødler i EHF Cuppen

Skrevet af admin

|

05/12/2013

Dagens topnyheder

De var både sure og rystede i Århus Håndbold efter nederlaget på udebane til makedonske HC Zomimak i weekenden. Nu venter der måske Skjern en lignende oplevelse.

Aarhusianerne mener, at værterne slap alt for billigt fra deres voldsomme spil, og at dommerne burde have straffet makedonerne hårdere. Det skete ikke, Zomimak vandt stort nok og er klar til gruppespillet i EHF Cuppen.

Her venter Skjern.

Torsdagens lodtrækning magede det således, at Zomimak og Skjern havnede i samme pulje, som også tæller franske Montpellier og Sporting CP fra Portugal. De to bedste af de fire hold går videre til kvartfinalerne.

Zomimak var altså med i bowlen torsdag, og det er yderst tvivlsomt, om de aarhusianske klager fører til, det europæiske håndboldforbund (EHF) ændre på resultatet af weekendens kamp.

Godt nok kigger EHF nu på sagen. Og den danske landstræner Ulrik Wilbek har båret brænde til bålet og raset mod EHF's delegerede til kampen.

Makedonerne mener modsat, dommerne var fantastiske, og de glæder sig formentlig bare til at komme i gang med gruppespillet - og altså blandt andet en tur til Skjern.

/ritzau/