Skjern-playmaker: Vi skal i semifinalen

Skjern Håndbolds rutinerede playmaker Claus Møller Jakobsen forventer, at han og holdet går videre fra slutspillet i herrernes håndboldliga.

Holdet blev nummer to i grundspillet og har fået to point med sig til slutspillet, og det giver tro på en plads i semifinalen.

- Vi havde en enkel bommert mod Mors i næstsidste kamp i grundspillet. Ellers var vi blevet nummer et.

- Det tyder på en stabilitet og en kvalitet over hele sæsonen, og med to point med over i slutspillet ville vi da være skuffende, hvis vi ikke ender i semifinalen, siger Claus Møller Jakobsen.

Om det skal blive til mere end en plads i semifinalen, tør playmakeren foreløbigt kun håbe på.

- Det handler jo altid om, hvem man møder i semifinalen. Sidste år trak vi Kolding, der var godt kørende, så det er svært at sige noget om lige nu. Kommer vi i semifinalen, tager vi den derfra.

- Der er så mange scenarier, der kan udspille sig, men som så mange andre storhold har vi jo også en målsætning om at gå hele vejen, så jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke er, hvad vi også håber på, siger Skjern-playmakeren.

Skjern tager hul på slutspillet i pulje B torsdag aften mod Århus Håndbold, der tidligere har drillet dem i de to holds indbyrdes opgør.

Sammen med Team Tvis Holstebro, der har et point med sig fra grundspillet, nævner Claus Møller Jakobsen da også aarhusianerne blandt de mulige benspænd, som Skjern skal rydde af vejen.

- På papiret er Team Tvis den vanskeligste opgave, men vi har det generelt også svært mod Århus, og især når vi spiller på deres hjemmebane, siger playmakeren, der tror, at kampen torsdag aften bliver afgjort på marginaler.

- Jeg tror, at det bliver lige så spændende og intenst, som det plejer at være, når vi møder Århus. De har nogle dygtige individualister, som selvfølgelig skal ramme dagen for at slå os, og der håber jeg, at vi har en streng eller to mere at spille på, siger han.

Ud over Team Tvis Holstebro og Århus Håndbold kæmper Skjern også mod GOG i pulje B.

/ritzau/

 

Dagens Gossip