Skjern-profil efter KIF-sejr: Det er langt fra godt nok

Nede med seks mål.

Udgangspunktet inden returkampen er svært for Skjern Håndbold, der torsdag tabte den første DM-finale på hjemmebane til KIF Kolding København.

Skjern havde håbet på et bedre resultat i Herning, hvor den forsvarende mester vandt 30-24.

- Vi er selvfølgelig dybt skuffede over den start, vi fik, og det vi leverede. Det var langt fra godt nok. Vi skal kigge os selv i spejlet og så komme videre, siger Daniel Svensson og tilføjer.

- Starten var dårlig, og vi kom til at hænge efter med tre til fem mål hele tiden, og vi var nede med fem ved pausen. Så er det svært, siger Svensson, der anerkender modstanderens præstation.

- Hvidt stod en god kamp i kassen, og de spillede noget klogt angrebsspil, hvor de kom til mange åbne chancer. KIF lykkedes med alt det, de ville. Det gjorde vi ikke.

Playmakeren tror dog stadig på chancen for at hente DM-guldet til Skjern for første gang siden 1999.

- Vi var bagud med ti, men taber med seks. Det kan godt lade sig gøre at hente. Det her afgøres over 120 minutter, og vi har 60 mere, hvor vi skal smide alle hæmninger og komme ud med fuld drøn.

- I dag spillede vi os til fine chancer især i første halvleg, hvor vi brændte. Kan vi blive lidt skarpere, kan det lade sig gøre. Kan nogen gøre det, er det os, siger Daniel Svensson.

Returkampen i Brøndby spilles på søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip