Skjern slår schweizere på stærk anden halvleg

15/10/2015

Det går strygende for Skjern Håndbold i Champions League.

Torsdag aften vandt Skjern for fjerde gange i fem kampe, da vestjyderne på udebane slog Kadetten Schaffhausen fra Schweiz med 30-24.

Sejren blev grundlagt på en stærk anden halvleg af de danske gæster. Først i løbet af kampens sidste fem minutter blev sejrscifrene dog overbevisende.

Efter en jævnbyrdig første halvleg var Skjern bagud med et enkelt mål, men vestjyderne tog teten fra begyndelsen af anden halvleg.

Skjern virkede hele tiden til at være et skridt foran og spillede det bedste håndbold.

Efter 43 minutter kom Skjern for første gang foran med to mål, da Kasper Søndergaard scorede på straffekast.

Selv om det var en lille føring, virkede det som et mental boost for Skjern-spillerne, der aldrig lod Kadetten komme op på lige igen.

I en kort periode var forspringet oppe på fire mål, før Kadetten Schaffhausen fik skudt en snert af spænding tilbage i opgøret. Schweizerne fik dog selv afmonteret spændingen igen ved at smide bolden unødvendigt væk og lod Skjern tage tid af uret.

Med to minutter tilbage scorede Bjarke Christensen fra fløjen og sendte igen Skjern foran med fire mål.

Dermed synes det tæt på umuligt for Skjern at smide point, og vestjyderne spillede da også kampen færdig med fuldt fokus, før jublen kunne bryde ud.

Holdene mødes igen i Skjern 25. oktober. Inden det skal Skjern en tur til Sønderjyske i Boxer Herreligaen.