Skøn video: Dreng født 15 uger for tidligt - se hans første år

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

22/11/2013

Dagens topnyheder

En video af det første år i dit barns liv er noget særligt. Men når babyen er født 15 uger for tidligt, havde blødninger i hjernen og tilbragte de første 107 dage af sit liv på hospitalet, så bliver optagelserne helt specielle.

Benjamin Miller lavede videoen til sin hustru som en overraskelse, og den viser det utroligt hårde men også fantastiske år, de har været igennem med sønnen Ward Miles.

Lyndsey Miller fik pludselig veer, da hun var 25 uger henne i sin graviditet, og bare fire timer efter hun blev sendt på hospitalet, kom lille bitte Ward til verden. Han vejede under 650 gram, og der gik fire dage, inden forældrene fik lov til at holde ham første gang.

LÆS OGSÅ: Henrik skal dø af kræft: Her er ægtepars rørende fortælling

Da Ward var ti dage gammel afslørede en scanning, at den for tidligt fødte dreng havde store chancer for blødninger i hjernen. Forældrene var knuste, men så kom der et tegn fra deres søn.

Sammen nat, da han fik mad, vendte Ward pludselig sit lille hoved mod dem, slog øjnene op og kiggede direkte på dem.

- Han kiggede direkte på os. Han blinkede ikke. Jeg havde endda tid til at fotografere det. Jeg vil aldrig glemme det øjeblik. Det var som om, han ville sige til os: Jeg er ok. Opgiv mig ikke!, skrev Benjamin i sine dagbogsnotater den dag.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

I dag er Ward 16 måneder gammel. Han har lige lært at kravle, men har længe forsøgt at gå. Han er også begyndt at sige enkelte ord som "hund" og "Mc", der er navnet på familiens ene hund.

Videoen var en overraskelse til Lyndseys 32 års fødselsdag, som også var årsdagen for, at lille Ward kom hjem fra hospitalet. På videotjenesten Vimeo er den på bare to uger blevet set mere end 1,5 millioner gange.

Se den rørende video med lille Ward herunder: