Skønheds forlovelsesring endte på auktion

Skrevet af admin

16/10/2013
Det er næppe et godt tegn for et ægteskabs fremtid, hvis man først og fremmest køber forlovelsesringen som en god investering. Men det, der i virkeligheden var et symbol på kærligheden mellem Kim Kardashian og basketballspilleren Kris Humphries, er endt med at koste ham en svimlende sum.Tirsdag solgte han den tidligere ægtefælles forlovelsesring på en auktion. Den endelige pris endte på 749.000 dollar hos auktionshuset Christie's i New York - her får Humphries 620.000 dollar, mens resten går til auktionshuset.Men den diamantbesatte ring har under alle omstændigheder været en virkelig dårlig investering for Humphries. Med sine i alt tre diamanter blev det vurderet, at ringen var op helt til 2 millioner dollar værd, da den 28-årige basketspiller gik på knæ i maj 2011. Det skriver UsMagazine.com.Ægteskabet endte med kun at vare 72 dage.Hvem der har købt ringen med den grumme forhistorie, vil auktionshuset ikke fortælle.Newspaq

Mest læste i dag

Det er næppe et godt tegn for et ægteskabs fremtid, hvis man først og fremmest køber forlovelsesringen som en god investering. Men det, der i virkeligheden var et symbol på kærligheden mellem Kim Kardashian og basketballspilleren Kris Humphries, er endt med at koste ham en svimlende sum.

Tirsdag solgte han den tidligere ægtefælles forlovelsesring på en auktion. Den endelige pris endte på 749.000 dollar hos auktionshuset Christie's i New York - her får Humphries 620.000 dollar, mens resten går til auktionshuset.

Men den diamantbesatte ring har under alle omstændigheder været en virkelig dårlig investering for Humphries. Med sine i alt tre diamanter blev det vurderet, at ringen var op helt til 2 millioner dollar værd, da den 28-årige basketspiller gik på knæ i maj 2011. Det skriver UsMagazine.com.

Ægteskabet endte med kun at vare 72 dage.

Hvem der har købt ringen med den grumme forhistorie, vil auktionshuset ikke fortælle.

Newspaq