Skolelærer blev alvorligt syg af kræft - se, hvad hendes søde kolleger gjorde for at hjælpe

For omkring et år siden blev den amerikanske skolelærer Carol Clark alvorligt syg med brystkræft.
Efter kort tid havde hun brugt alle sine sygedage, al sin ferie og det meste af sin opsparing på behandlingen af sin alvorlige sygdom.

Så Carol Clark var nødt til at gå ned i løn, så hun ikke risikerede at miste sin lærerstilling og så hun kunne overholde sine aftaler med hospitalet.

Det skriver LA Times.

LÆS OGSÅ: Spædbørn faldt ned på skinnerne på sjællandsk station: Skrigende mor fik hjælp af handlekraftige helte

Derfor trådte hende mand, Dave Clark, til for at hjælpe sin kone med at redde sig ud af den penible situation.

Han hængte en seddel op på skolens lærerværelse - en bøn til de andre lærere om at dele ud af deres sygedage for at hjælpe Carol Clark med at få tid til sin behandling og samtidig beholde sit job.

Dave Clark havde nemlig opdaget et relativt ukendt program, som gør det muligt for lærere at få doneret sygedage af deres distriktskolleger.

LÆS OGSÅ: Denne mand har hvert år et mål med sin fødselsdag, der vil røre dig

Programmet hedder ‘The Catastrophic Illness Donation Program’. Lærere har mulighed for at gøre brug af ordningen én gang i løbet af deres karriere, hvis de kan bevise, at de er alvorligt syge og har opbrugt al deres egen betalte orlov, sygedage og ferie.

Det levede Carol Clark i høj grad op til. Efter at have været i kemobehandling sidste år, forsøgte hun at vende tilbage til sit arbejde, men fik et tilbagefald. Efter kort tid havde den kræftsyge lærerinde brugt alle de sygedage, hun havde sparet op gennem 15 år.

Mandens råb om hjælp på vegne af sin kone blev hørt. Og tog hurtigt fart. Efter få uger havde lærere fra hele Los Angeles-distriktet i alt doneret 154 ekstra sygedage til Carol Clark.

LÆS OGSÅ: Isabella spørger, om du ikke nok vil holde op med at bruge dette ord

- Det er en helt ubeskrivelig følelse. Det forstærker virkelig troen på menneskeheden, siger den overvældede Carol Clark til LA Times.

- Da vi fik formularen tilbage, var det jo folk, vi aldrig havde mødt, der donerede 5 dage, nogle endda 10 dage, fortsætter hun.

Specielt én lærer-kollegas donation overraskede Carol Clark. En kvinde, som hun aldrig er kommet særligt godt ud af det med, og som hun stort set aldrig har talt med.

- Hun gav mig 10 dage, siger Carol Clark

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip