Skolelærer kritiserer forældre for at møde op i pyjamas og hjemmesko, når de bringer deres børn til skole

Pyjamas, sutsko og morgenkåbe. Det kan ikke være rigtigt, at forældre møder op i nattøj, når de afleverer deres børn i skole.

Sådan lyder reprimanden fra den britiske skoleinspektør, Kate Chisholm, der er træt af det syn, der møder hende, når hun ser forældre smide deres børn af ved skolen ‘Skerne Park Primary’ i byen Darlington.

- Jeg vil gerne bede alle forældre om at tage jer tid til at tage hverdagstøj på, der er passende til vejrforholdene, når I afleverer jeres børn, skriver Kate Chisholm derfor i et brev til forældrene fra den 20 januar.

Brevet er blevet delt og debatteret flittigt på de sociale medier efterfølgende.

- Det kan muligvis synes som en lille ting, men jeg er sikker på, at I er enige med mig i, at det er vigtigt for os alle at vise et godt eksempel for vores børn i forhold til, hvad der er passende og acceptabelt i alle livets henseender, ikke bare når det kommer til sikkerhed og generel velbefindende, men også forberedelse til livet som voksen, uddyber hun. 

Læs også: Skolelærer fik en genial ide: Nu lærer eleverne trin for trin

- Vi ønsker det bedste for vores børn og vi synes, at det er et dårligt eksempel for dem, når forældre møder op i deres nattøj, når de afleverer deres børn i skolen eller ved møder på skolen, mener hun. 

En forælder til et barn på skolen bakker fuldkomment op om udmeldingen.

Faderen til nogle af eleverne, Phil Naylor, siger således:

- Chokerende. Tag noget tøj på folkens. Det er ikke særlig svært. 

Er du enig i deres pointer, eller skal skolen blande sig uden om forældrenes tøjvalg?

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Welcome to Skerne park.... Shocking! !! Get Dressed ppl it's not a big job. .

Posted by Phil J Naylor on Monday, January 25, 2016

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip