Skolepige overfaldet af mand ved station

I går ved 16-tiden blev en 11-årig pige overfaldet, da hun kom cyklende på en parkeringplads ved Ringsted Station. Det meddeler Midt- og Vestsjællands Politi.

Efter overfaldet var den 11-årige pige i stand til at køre hjem til sin mor, som ringede til politiet og satte dem ind i sagen.

LÆS OGSÅ: Vanvittig video: Bilist med økse angriber bil med børn

Ifølge politiet blev pigen overfaldet af en mand, men da hun råbte op, stak manden af. Overfaldet skete på Godsbanevej ved Ringsted Station, og kort efter spærrede politiet området af og gennemsøgte det med hunde. Den 11-årige pige er også blevet undersøgt for spor.

LÆS OGSÅ: Familie i chok: Denne piges bøddel slap med en bøde

- Vi har lavet undersøgelse og sikret spor både fra parkeringspladsen og fra pigen ud fra et ”værst tænkeligt”-scenarium, men det er for tidligt at sige, om overfaldet har haft seksuel karakter, har været et mordforsøg eller et "bare" overfald, oplyser Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til tv2.dk.

Men på grund af offerets unge alder vil politiet først afhøre pigen senere i dag, og der regner man med at få et bedre overblik over forløbet og karakteren af overfaldet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Indtil videre har politiet intet signalement eller spor af gerningsmanden. Men Midt- og Vestsjællands Politi vil meget gerne høre fra folk, der har set noget mistænkeligt ved 16-tiden i går på den mindre parkeringsplads på sydsiden af sporene ved Ringsted Station.  

 

Dagens Gossip