Skov om Viborg-sejr over Randers: Vi smadrede til dem

Aggressivt og bevægeligt forsvarsspil i anden halvleg var nøglen til sejr, da Viborg HK lørdag aften besejrede Randers HK 29-23 på hjemmebane i Dame Håndboldligaen.

Viborg leverede en skidt første halvleg, hvor kun to scoringer kort før pausen holdt Randers' pauseføring nede på 15-13. Men det blev der lavet om på i anden halvleg.

- Vi stod lidt på hælene i forsvaret i første halvleg. Vi kom ikke frem for at tackle, vi havde vel nærmest ikke en ærlig tackling i første halvleg, siger Viborgs topscorer, Rikke Skov.

- De scorede kun otte mål i anden halvleg, så det var den store forskel, at vi kom frem og smadrede til dem. Og på den måde kom vi også til at levere et bedre angrebsspil, fordi vi vidste, at vi havde et super forsvar.

- Vi bevægede os bedre og lavede en god taktik, hvor vi var meget mere bevægelige og gik frem på banen. Og så stod Rikke Poulsen en fantastisk kamp i målet. Hun reddede os, når vi ikke dækkede op, siger Rikke Skov.

Den 35-årige landsholdsspiller blev kampens topscorer med ni mål, men det lægger hun ikke det store i.

- Det er for så vidt ligegyldigt, om jeg eller andre scorer målene. Vi kørte målrettet på med fart på, og vi tog mand-mod-mand-duellerne, og det vandt vi på i angrebet, siger hun.

Mens Randers HK måtte indkassere sæsonens første nederlag i Dame Håndboldligaen, hentede Viborg HK den første sejr på hjemmebane.

- Det var næsten det vigtigste, at vi fik to point hjemme mod et tophold som Randers HK. Det var fantastisk, og vi skyldte det lidt til vores publikum, som efter min mening er verdens bedste, siger Rikke Skov.

Viborg HK har syv point for syv kampe i ligaen, mens Randers HK har 11 point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip