Skræmmende eller fantastisk? Badende baby har inspireret millioner - se videoen

De fleste nybagte forældre har formentligt prøvet at stå med en skrigende baby, der ikke bryder sig om at blive badet. Men der er håb forude, hvis man skæver til denne baby-video, som pludselig er blevet meget populær igen, selvom den har tre år på bagen.

14 millioner har set videoen, som har fået forældre verden over til både at juble og advare.

Læs også: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

I videoen ses det, hvordan den franske sygeplejerske Sonia Rochel giver en baby sit livs bad, fristes man til at sige. Ordene fredfyldt og rolig beskriver denne specielle badeteknik "Thallasso Baby Bath", som Sonia Rochel har udviklet.

Thallasso Baby Bath er resultatet af mange års erfaringer og reflektioner, som Sonia Rochel har fået gennem jobbet som sygeplejerske på en fødselsafdeling på et hospital i Paris.

Læs også: Gør ikke det her derhjemme: Kobraslanger babysitter sovende barn

- Sådan en lille baby så kort tid efter fødslen har stadig meget levende minder om at være i moderens mave. Med badet ønsker jeg at lade babyen genleve disse smukke minder, forklarer Sonia Rochel, der påpeger, at teknikken særligt henvender sig til 0-2 måneder gamle babyer.

Den magi, som den erfarne babybader udfører, kan ses i videoen nederst på siden. Mens nogle synes, at teknikken er fantastisk og giver babyen fuldstændig ro, mener andre, at det er en farlig form for badning, der kan ende med drukneulykker for ukyndige forældre.  

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Lige så Idyllisk og rart det ser ud, så er der mennesker, der ville prøve dette, fordi de har set det på internettet og tro, at de kan gøre det samme. Så desværre, ja nogle babyer kan drukne eller lide på grund af det," skriver en amerikansk kvinde til videoen.

Se videoen og bedøm selv:  

 

Dagens Gossip