Skræmmende twist i Madeleine McCann-sagen: Nyt vidne taler ud

Skrevet af Emil Martesen

08/02/2024
Foto: Politi
Foto: Politi
Det nye vidne taler ud om et skræmmende twist i Madeleine McCann-sagen.

Mest læste i dag

Madeleine McCann forsvandt fra jordens overflade, da hun var blot 3 år gammel.

Hun forsvandt under en familieferie i Portugal, og siden da har man forsøgt at finde ud af, hvad der skete med den lille pige.

Blandt andet var der en polsk kvinde, der udgav sig for at være den lille pige, men en DNA-test viste, at det ikke passede.

Og efter at have skabt en masse ravage sidste år, blev der for alvor pustet ild i den gamle sag.

Men det stopper ikke her.

Det skriver britiske Sky News.

I skyggen af Algarvekystens solbeskinnede strande ulmede en dystert plan en uge før den verdensomspændende omtalte forsvinden af den treårige Madeleine McCann tilbage i maj 2007. En britisk mand, Ken Ralphs, har afdækket en foruroligende samtale, der kaster nyt lys over den næsten to årtier gamle sag.

Han lægger ikke skjul på, at et møde med en bekendt, der grædende afslørede sin involvering i en plan orkestreret af den nu mistænkte Christian B. Planen gik ud på at kidnappe et barn fra en velhavende familie i Praia da Luz, en plan der ifølge Ralphs' bekendte var bestilt af et barnløst tysk par.

Denne opsigtsvækkende påstand tilføjer en ny brik til puslespillet om Madeleine McCanns forsvinden, som har været genstand for utallige teorier og efterforskninger.

Ken Ralphs, der dengang befandt sig i et miljø af omrejsende udlændinge i det sydlige Portugal, forsøgte at advare sin bekendte mod at lade sig indblande i sådanne kriminelle handlinger.

Ugen efter samtalen blev Madeleine McCann meldt savnet, og Ken Ralphs' forsøg på at genfinde sin bekendte ledte kun til opdagelsen af en brændt teltlejr og ingen spor af manden eller Christian B.

Men til trods for Ken Ralphs' forsøg på at bringe sine oplysninger til politiets kendskab, blev hans vidnesbyrd tilsyneladende overset, indtil billederne af Christian B. som mistænkt i sagen dukkede op i 2020.

Mens Christian B. fortsat er mistænkt og benægter ethvert kendskab til Madeleine, tilføjer Ken Ralphs' vidnesbyrd endnu et lag til den komplekse sag, som efterforskerne nu må tage højde for i deres bestræbelser på at finde sandheden.