Intens politijagt efter forfærdelig episode i dansk by

Skrevet af Kamille Isaksen

14 uger siden

|

05/02/2024
Foto: Shutterstock
Politiet jagter intenst gerningsmændene til den forfærdelige hændelse.

Dagens topnyheder

En tragisk hændelse har rystet det ellers fredelige Frederiksberg i København, hvor en 22-årig mand blev fundet skuddræbt i sin bil. Denne hændelse, der fandt sted natten til en søndag for to uger siden, har sat Københavns Politi på en intens jagt efter gerningsmændene. 

Det skriver Ekstra Bladet

Det var på Worsaaesvej, en stille sidevej nær Åboulevard, at politiet stødte på den unge mand, siddende død i en mørk Citroen C3 med knust siderude ved førersiden. Dette makabre fund antyder, at gerningsmanden måske har overrasket offeret fra fortovssiden.

Interessant nok havde den afdøde ingen kendte direkte forbindelser til det kriminelle bandemiljø, hvilket gør hændelsen endnu mere gådefuld. Dog spekuleres der i, om drabet kunne være relateret til den igangværende konflikt mellem den forbudte LTF-bande og rockergruppen Hells Angels. "Det er et muligt spor, der også indgår i efterforskningen. Men vi har endnu ikke lagt os fast på et motiv. I forhold til motivet efterforsker vi fortsat bredt," udtaler Knud Hvass, leder af afdelingen for organiseret kriminalitet ved Københavns Politi.

Yderligere mystik tilføjes sagen med fundet af en brændende bil i Brønshøj, kort tid efter drabet. Om denne bil har en direkte forbindelse til drabet på den 22-årige, er endnu ikke fastslået, hvilket efterlader flere ubesvarede spørgsmål i denne tragiske sag.