Skræmmer folk fra vid og sans: Mystisk klovn med sorte balloner går rundt i gaderne om natten

Hvis du er bange for klovne (og helt ærlig – hvem er ikke det?) så advarer vi mod skrækkelige billeder og grufulde beskrivelser.

For i Green Bay i Wisconsin, USA kan man i øjeblikket ved nattetide opleve en klovn spankulere ensomt rundt i byens tomme gader. Det skriver The Ladbible.com.

Artiklen fortsætter under billedet

Der er dog ikke tale om hvilken som helst klovn, men derimod en ukendt mand i så uhyggeligt et kostume, at kloven fra filmen 'IT' pludselig virker som enhver børnefødselsdags hyggeligste indslag.

Artiklen fortsætter under billedet

Som prikken over i'et i skide uhyggelig, bærer den klamme klovn rundt på en håndfuld sorte balloner, mens han vandrer hvileløst rundt for at lede efter folk at skræmme livet af.

Artiklen fortsætter under billedet

Imod al sund fornuft er den gruopvækkende klovn dog allerede gået hen og blevet kult på Facebook. Her har han fået navnet 'Gags' samt sin egen fan-side, hvor folk, der spotter ham om natten, kan lægge billeder op af 'The green Bay Clown' som de skriver.

Artiklen fortsætter under billedet

Her på redaktionen er vi fuldstændig uforstående overfor, hvem der har lyst til at rende rundt midt om natten for at støde ind i verdens mest skræmmende klovn.

Artiklen fortsætter under billedet

Folk burde ligge i deres senge på det tidspunkt, mens hvem end, der nu er inde i det skrækkelige klovnekostume, bør finde sig en anden hobby. Eventuelt noget med nogle Pokémons.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip