Skræmt mor spørger: Er mit barn besat af et spøgelse?

12/11/2014 19:56

Jens Simonsen

Nyheder

Mest læste i dag

Michele Lucas fra Virginia Beach i USA undrer sig over, at hendes lille søn kan huske, hvordan en amerikansk marinesoldat blev dræbt i 1983. Ifølge moderen, så husker han det, som om det var ham selv, der døde dengang, skriver Fox8.

- Han begynder bare at græde helt hysterisk, og når jeg spørger, hvad der er galt, så siger han: “Hvorfor lod du mig dø i den brand?”.

Ifølge moderen, så kan han huske ting og detaljer, som ingen på hans alder burde vide noget om. For eksempel har han fortalt hende, at han boede på en bestemt adresse i Georgia.

Nu har mor og barn medvirket i fjernsynsprogrammet “Ghost Inside My Child”, hvor sønnens beretninger er blevet koblet til en gruppe amerikanske marinesoldater, der blev dræbt af en eksplosion i Beirut i 1983.

En af de dræbte, i eksplosionen den 23. oktober 1983 i Beirut, hed Val Lewis. Nu tror moderen, at det er denne mands død, som hendes søn kan genkalde. Derfor tog hun ham med til soldatens gravsted.

-Han gik direkte op til gravstedet og lagde blomsterne. Så løb han over til en anden grav, hvor en anden soldat lå begravet. “Det er min ven”, sagde han, siger moderen.