Skuespilkomet: Modstand gør mig succesfuld

Den unge fremadstormende skuespilkomet Brie Larson har imponeret alle med sin pragtpræstation i dramaet "Room", hvor hun spiller en mor, der er spærret inde i et værelse med sin søn, som kidnapperen er far til.

Det blot 26-årige stjerneskud er bookmakernes favorit til at vinde Oscar-statuetten for bedste kvindelige hovedrolle til årets uddeling, og trods sin umiddelbare succes fortæller skuespillerinden, at den har været længe undervejs.

- Til auditions har jeg tit fået at vide, at jeg var for pæn, for mørk, for sød, for excentrisk eller havde for buskede øjenbryn, siger Larson åbenhjertigt til People.

- Hver eneste dag fik jeg at vide, hvad jeg var, og hvad jeg ikke var - og i størstedelen af tilfældene passede det ikke med mit eget selvbillede.

Brie Larson startede for alvor som sketchskuespillerinde i det hedengangne "The Tonight Show with Jay Leno" og fik efterfølgende en masse småjob.

Senere scorede hun en stor rolle i genindspilningen af 80'er klassikeren "21 Jump Street" og spillede over for den kvindelige komikerkomet Amy Schumer i den populære film "Trainwreck", inden hun fik sit helt store gennembrud i "Room".

- Det tog mig lang tid at finde ud af, hvilke råd jeg kunne bruge, og hvilke jeg ikke kunne bruge, fortæller Larson.

- I dag har jeg vendt det til noget positivt. De mange auditions gjorde mig meget fastlåst, men gjorde, at jeg blev bedre til at spille alle andre.

Brie Larson kan ses i "Room", når den får dansk biografpremiere 17. marts, og om hendes præstation udløser en Oscar-statuette kan ses den 28. februar, hvor årets uddeling finder sted.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip