Skuespiller inviterer fans til hashrygning

Når biografgængerne til skuespilleren Seth Rogens nye film "The Interview" tager til forpremiere i den amerikanske by Denver, lægger den 32-årige skuespiller ikke kun op til at hygge sig med sodavand og popcorn i biografmørket.

På sin Twitter-profil inviterer Rogen publikum til at ryge en ordentlig omgang hash med ham, inden de sætter sig til rette for at se filmen, der handler om to journalister, der skal til Nordkorea for at interviewe landets leder, Kim Jong-un, og bliver bedt om at dræbe 'den store efterfølger' for CIA.

- Hey Denver! Vil I ryge jer stenede sammen med mig og bagefter se min nye film "The Interview"?! Det kan I den 8. december, skriver Rogen og følger op med endnu et tweet:

- Vi laver en fremvisning af "The Interview", hvor jeg bliver stenet med jer alle først, og så kan vi ryge hash i biografen, lyder den efterfølgende besked fra skuespilleren.

Hvorvidt Rogens Twitter-invitation kan blive til virkelighed står hen i de uvisse, men den 1. januar 2014 lovliggjorde delstaten Colorado, at butikker kan sælge cannabis til privatforbrug.

"The Interview" afventer stadig at få dansk biografpremiere.

Læs Seth Rogens tweets her: https://twitter.com/Sethrogen

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip