Skuespiller: Jeg vil helst være helt nøgen

admin

|

07/12/2014
Han er mest af alt kendt for rollen som Bilbo Baggins i "Hobbitten"-filmene, hvor store behårede fødder og en ring om halsen er en del af kostumet.Men når skuespilleren Martin Freeman også spiller roller, hvor han skal indspille mere intime scener, spiller han helst uden et tildækkende stykke stof over de mest private områder. Det fortæller han i det britiske talkshow "The Jonathan Ross Show."- De giver dig en diskret pose, en slags sok-lignende ting, som man binder op omkring det, man nu har, men efter noget tid begynder den alligevel at falde af, siger den 43-årige skuespiller, der sammenligner det ekstra vedhæng på vedhænget med en pengepung fra middelalderen.- Det er ikke nemt at skulle være nøgen på et filmset foran 80 mennesker, der spiser bagels eller lignende. Jeg har indspillet et par nøgenscener i mit liv, men efter et stykke tid droppede jeg at bruge det, de giver dig, siger Freeman, der dog ikke pludselig lader tingene hænge løst:- Hvis kvinden, jeg spiller sammen med, ikke bliver stødt over det, så foretrækker jeg bare at være helt nøgen, lyder det fra skuespilleren.I øvrigt spillede Freeman rollen som den professionelle nøgne body-double-skuespiller "Peter" i filmen "Love Actually."Martin Freeman trækker igen i hobbit-kostumet, når den tredje film i "Hobbitten"-serien får dansk biografpremiere den 10. december.Newspaq

Dagens topnyheder

Han er mest af alt kendt for rollen som Bilbo Baggins i "Hobbitten"-filmene, hvor store behårede fødder og en ring om halsen er en del af kostumet.

Men når skuespilleren Martin Freeman også spiller roller, hvor han skal indspille mere intime scener, spiller han helst uden et tildækkende stykke stof over de mest private områder.

Det fortæller han i det britiske talkshow "The Jonathan Ross Show."

- De giver dig en diskret pose, en slags sok-lignende ting, som man binder op omkring det, man nu har, men efter noget tid begynder den alligevel at falde af, siger den 43-årige skuespiller, der sammenligner det ekstra vedhæng på vedhænget med en pengepung fra middelalderen.

- Det er ikke nemt at skulle være nøgen på et filmset foran 80 mennesker, der spiser bagels eller lignende. Jeg har indspillet et par nøgenscener i mit liv, men efter et stykke tid droppede jeg at bruge det, de giver dig, siger Freeman, der dog ikke pludselig lader tingene hænge løst:

- Hvis kvinden, jeg spiller sammen med, ikke bliver stødt over det, så foretrækker jeg bare at være helt nøgen, lyder det fra skuespilleren.

I øvrigt spillede Freeman rollen som den professionelle nøgne body-double-skuespiller "Peter" i filmen "Love Actually."

Martin Freeman trækker igen i hobbit-kostumet, når den tredje film i "Hobbitten"-serien får dansk biografpremiere den 10. december.

Newspaq