Skuespiller taler ud om brud med Miley Cyrus

admin

425 uger siden

|

30/05/2016

Dagens topnyheder

Tilbage i 2013 var forholdet mellem sangerinden Miley Cyrus og skuespilleren Liam Hemsworth for alvor i mediernes søgelys, da parret i løbet af kort tid først blev forlovet og efterfølgende slog op.

Siden da har stjernerne selvsagt levet hver for sig, men i løbet af de seneste måneder har rygterne svirret om, hvorvidt kendisserne har fundet kærligheden til hinanden på ny, efter at de er blevet set sammen ved flere forskellige lejligheder.

I et nyt interview til GQ Magazine Australia taler den 26-årige "Hunger Games"-skuespiller nu ud om parrets forhold, hvor han blandt andet afslører hidtil ukendte detaljer om bruddet med Miley Cyrus.

- Det var super hårdt at gå fra hinanden. Men på daværende tidspunkt var det simpelthen nødvendigt for os at gå hver til sit. Vi var begge meget unge, og det var en beslutning, som vi var nødt til at træffe, siger Liam Hemsworth til GQ Magazine Australia.

Detaljerne om hvorfor parret gik fra hinanden i 2013 er dog ikke de eneste afsløringer, som den australske stjerne kommer med. Her fortæller han nemlig også, hvordan hans forhold er til den nu 23-årige sangerinde i dag.

- Folk er jo ikke dumme, så de finder nok ud af, hvad der foregår. Det har de nok allerede gjort, siger Liam Hemsworth under interviewet.

Liam Hemsworth og Miley Cyrus mødte hinanden under optagelserne til den romantiske film "The Last Song" fra 2010.

/ritzau/FOKUS