Skuespiller undskylder abe-joke om Pharrell

"Jeg elsker Pharrell" og "Jeg undskylder."

Sådan lyder den kæmpe undskyldning fra skuespiller og instruktør Zach Braff, efter at han lavede en sammenligning på sin Twitterkonto mellem megamusikeren Pharrell Williams og abe-karakteren "Finley" fra filmen "Oz the Great and Powerful."

Pharrell Williams var iklædt et piccolo-lignende sæt med shorts, knappet jakke og en hat, og mange på Twitter syntes derfor, at han lignende lobby-drengen fra filmen "The Grand Budapest Hotel."

Mens ifølge Braff skyldtes hans "Finley"-sammenligning, at Williams' sceneoutfit under søndags Grammy-uddeling mindede ham om en af de uniformerede flyvende aber fra filmen, hvor Braff selv lægger stemme til abens karakter.

- Det klædte mig bedre, skrev Braff om abens tøj sammenlignet med Williams' tøj.

Det fik Twitter til at gløde med kritik og skældsord, og derfor sendte den meget beklagende 40-årige skuespiller en undskyldning til den 41-årige hitmager og understregede, at det blot var Williams' outfit, som mindende ham om "Oz the Great and Powerful"-figuren.

- Jeg mente, at tøjet, han havde på, mindende om mit outfit i Oz, skrev lød det blandt andet fra Braff i undskyldningen.

Pharrell Williams er et af hovednavnene på årets Roskilde Festival, hvor han fra Orange Scene skal spille sine megahits såsom "Happy" og "Marilyn Monroe." Senest optrådte han i Danmark 12. september, hvor han spillede i Forum i København.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip