Skuespillerinde afslører vild narkofortid

Det er ikke gået stille for sig i komiker og skuespiller Amy Poehler ungdomsår.

Det afslører den 43-årige amerikaner i selvbiografien "Yes, Please".

- Jeg eksperimenterede med kokain, som jeg i starten elskede at tage, men til sidst endte med at hade, fortæller skuespillerinden i kapitlet "Obligatoriske historier om stoffer", som RadarOnline har gennemlæst.

- Kokain er fantastisk, hvis du gerne vil hænge ud med personer, du knap nok kender og spille bordtennis hele natten, skriver "Saturday Night Live"-stjernen i bogen.

Da Poehler besluttede sig for at fejre nytår med ecstasypiller, endte det dog i en solid nedtur for komikeren:

- Da jeg vågnede næste dag, troede jeg ikke, jeg havde nogen venner. Jeg havde bare lyst til at forsvinde ned under et gulvtæppe og blive der for evigt, beretter hun.

Men som mor til to mindre børn er der hverken tid eller overskud længere til de vilde udskejelser, som prægede hendes 20'ere:

- Hvordan forklarer man lige til en fire- og en seksårig, at man ikke kan lege med dem, fordi man er nødt til at bruge dagen i sengen på at se fjernsyn og spise chips?, skriver 43-årige Poehler.

I dag har skuespillerinden lagt stofferne på hylden, men hun kan stadig finde på at tænde op for en gang hash indimellem.

- Jeg kan hverken optræde, køre eller skrive, når jeg er skæv, så derfor ryger jeg langt mindre end tidligere, beretter hun.

Ud over sin medvirken i tv-programmet "Saturday Night Live" er Amy Poehler især kendt for sit professionelle makkerskab med komikeren Tina Fey.

Newspaq

 

Dagens Gossip