Skuespillerinde bekræfter sin babybule

Det værste for en ikke-gravid kvinde er at blive spurgt, om man er gravid, fordi man buler ud på maven.

Sådan oplever skuespillerinden Jennifer Garner folks opfattelse af hendes krop for tiden.

- Folk lykønsker mig konstant med min graviditet. Så spurgte jeg, hvorfor de gjorde det og fik svaret, at min mave jo buler ud, siger skuespillerinden i talkshowet "Ellen DeGeneres."

- Jeg er ikke gravid, men eftersom jeg har født tre børn, så har jeg altså lidt ekstra fedt omkring maven, siger 42-årige Garner, der én gang for alle fastslår:

- Ja, jeg har en bule på maven, og det vil jeg nok altid have fra nu af efter tre fødsler. Og bulen har faktisk en navn - den hedder Violet, Sam og Sera, siger skuespillerinden og refererer til sine tre børn.

Jennifer Garner er gift med kollegaen Ben Affleck, som apropos kroppe netop har indspillet sin første nøgenscene nogensinde. Og det er Garner særdeles begejstret for:

- Angående min mands nøgenscene vil jeg bare sige "velbekomme." Jeg vil jo gerne give noget tilbage til folk, joker skuespillerinden.

Affleck indspiller for tiden den kommende Batman-film, og den kropsformation, Affleck har gennemgår, gør også Garner vild i varmen.

- Han har jo taget 13 kilo muskelmasse på og har en fedtprocent på otte, så han ser virkelig godt ud. Når jeg ser ham, tænker jeg: "Wow, er det virkelig dig?!" Jeg føler lidt, jeg har en affære. Men jeg klager bestemt ikke, jokede hun for nylig i talkshowet "Live With Kelly & Michael".

Garner og Affleck har været gift siden 2005 og har tre børn sammen.

Newspaq

 

Dagens Gossip