Skuespillerinde: Jeg har brug for en pause

26/04/2016 11:08

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Den amerikanske skuespillerinde Amy Schumer har i de senere år haft nok at se til. Den 34-årige har blandt andet haft travlt med at være komiker, skuespiller og filmproducer.

Ifølge mediet The Hamilton Spectator åbner Amy Schumer nu op i et personligt interview, hvor hun fortæller om, hvordan de seneste års karriereræs har påvirket hende.

Under interviewet kan "Trainwreck"-skuespilleren blandt andet fortælle, at hun elsker sin karriere, men at hun ville ønske, at hun havde mere tid til sig selv, da en fuld kalender langt fra er ensbetydende med lykke for standupkomikeren.

- Jeg elsker alle de ting, som jeg foretager mig, men det faktum, at alt min tid er planlagt? Jeg er ikke Joan Rivers, som tænker "en proppet kalender er lig lykke", siger Amy Schumer ifølge The Hamilton Spectator.

Derudover afslører Hollywood-stjernen også, at hun ville elske at vågne op til en tom kalender, så hun selv kan tilrettelægge sin dag og holde en pause.

- Jeg ville elske at lave ingenting, hvor man vågner op om morgenen og ikke ved, hvad man skal lave hele dagen, fortæller Amy Schumer ifølge The Hamilton Spectator.

Amy Schumer både skrev og medvirkede i den anmelderroste komediefilm "Trainwreck" i 2015, hvor hun blev nomineret til en Golden Globe-pris for sin rolle i filmen.

/ritzau/FOKUS