Skuespillerinde: Jeg har falske bryster

Katey Cuoco har tidligere afvist alle spekulationer om, at hendes ypperlige fortrin skulle være kunstige. Men nu bekræfter skuespillerinden, at hun blot 18 år gammel fik silikonebryster.

Samtidig kalder hun det for "den bedste beslutning hun nogensinde har taget". Det skriver Female First.

Den 29-årige "The Big Bang Theory"-stjerne har tidligere tilkendegivet, at hun godt forstod, når stjerner lægger sig under kniven for at forbedre deres udseende. Som blot 16-årig, sagde den blonde skuespillerinde følgende:

- Jeg er kun 16 år, men jeg forstår godt, hvorfor mange stjerner vælger at ændre deres udseende, sagde hun ifølge Female First.

I et nyligt interview fortæller den nygifte Cuoco, at hun som ganske ung skuespillerinde var besat af sit udseende.

- Jeg begyndte at læse om mig selv online og tænkte: "Måske skal jeg gøre en større indsats og ikke gå ud i joggingtøj og være ulækker". Og så begyndte jeg at gå med makeup, siger hun og fortsætter:

- Men så begyndte de at skrive sådan noget som: "Wauw, hun elsker virkelig at være foran kameraet", og "nu har hun sat sig hår op for at gå ud at købe kaffe". Jeg kunne ikke gøre noget rigtigt. Men jeg var helt besat, det indrømmer jeg, siger hun.

Kaley Cuoco, som sammen med kollegerne i "The Big Bang Theory" netop har fået forlænget sin tv-tjans til 2017, blev for kort tid siden gift med kæresten Ryan Sweeting efter blot seks måneders sværmeri.

Newspaq

 

Dagens Gossip