Skuespillerinde løj for Oprah om toiletpapir

Skrevet af admin

10/08/2014
Du har husket at købe både kaffe og småkager.Men toiletpapiret lod du lykkeligt stå på hylden, og nu hvor dørklokken ringer, kan du nærmest ikke være i dig selv.Noget lignende måtte den adlede britiske skuespillerinde Helen Mirren stå igennem, da hun for nylig fik den legendariske, amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey på visit.- Oprah kom hjem til mig, hvilket jeg var meget pinlig over, fordi det var meget sandsynligt, at hun ville ende på det toilet, der ikke havde noget toiletpapir, fortæller Helen Mirren til USA Today i følge Hollywood.com.- Jeg blev nødt til at sige: "Jeg er virkelig ked af det, vi renoverer huset for tiden. Ville du have noget imod ikke at gå indenfor?" Jeg var så pinlig over, hvad hun kunne ende med at se, fortsætter den 69-årige skuespillerinde.Besøget kom i stand under optagelserne til Mirrens seneste film, "The Hundred-Foot Journey", der foregår i skuespillerindens nuværende hjemegn i det sydlige Frankrig. Da Winfrey er med til at producere filmen sammen med blandt andre Steven Spielberg, var det oplagt med et hurtigt visit på bopælen - men det var Helen Mirren altså ikke forberedt på.Newspaq

Mest læste i dag

Du har husket at købe både kaffe og småkager.

Men toiletpapiret lod du lykkeligt stå på hylden, og nu hvor dørklokken ringer, kan du nærmest ikke være i dig selv.

Noget lignende måtte den adlede britiske skuespillerinde Helen Mirren stå igennem, da hun for nylig fik den legendariske, amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey på visit.

- Oprah kom hjem til mig, hvilket jeg var meget pinlig over, fordi det var meget sandsynligt, at hun ville ende på det toilet, der ikke havde noget toiletpapir, fortæller Helen Mirren til USA Today i følge Hollywood.com.

- Jeg blev nødt til at sige: "Jeg er virkelig ked af det, vi renoverer huset for tiden. Ville du have noget imod ikke at gå indenfor?" Jeg var så pinlig over, hvad hun kunne ende med at se, fortsætter den 69-årige skuespillerinde.

Besøget kom i stand under optagelserne til Mirrens seneste film, "The Hundred-Foot Journey", der foregår i skuespillerindens nuværende hjemegn i det sydlige Frankrig. Da Winfrey er med til at producere filmen sammen med blandt andre Steven Spielberg, var det oplagt med et hurtigt visit på bopælen - men det var Helen Mirren altså ikke forberedt på.

Newspaq