Skuespillerinde skamroser ekskæresten

Gammel kærlighed ruster som bekendt aldrig, og mellem det tidligere Hollywood-par Emma Stone og Andrew Garfield er der stadig varme, venskabelige følelser.

Ifølge den 26-årige skuespillerinde er hendes 31-årige ekskæreste en yderst poetisk fyr, efter Garfield tidligere har fortalt, at samarbejdet med Stone i "Spiderman"-filmene var "som at dykke ned i en vild flod uden at have noget at holde fast i - spontant, farligt og i momentet - sådan som alle skulle spille skuespil."

Disse fine ord rører den rødhårede amerikanskfødte skuespillerinde dybt, fortæller hun til Interview Magazine.

- Han er virkelig en poet, men det er måden, han skriver på generelt. Når jeg lytter til det, smelter mit hjerte og tænk sig, at han skriver disse ting hver eneste dag, siger Stone, der sammenligner Garfield med 1800-tallets store digtere.

- Sikke en fyr - han er virkelig nutidens William Wordsworth, og det er virkelig godt for ham, siger Stone.

Garfield og Stone spillede sammen i superheltefilmen "The Amazing Spider-Man" i 2011 i henholdsvis titelrollen og rollen som Spidermans udkårne, Mary Jane, og efterfølgende begyndte parret også at se hinanden uden for settet.

Selv om de har været yderst private gennem deres fire år lange forhold, har Stone kun roser tilovers for ekskæresten.

- Han er helt åbenlyst en af de mest fantastiske nulevende skuespillere, der findes, og så er han et godt menneske. Jeg elsker ham meget højt, siger skuespillerinden, der modsat ekskæresten har fået filmbranchens fineste anerkendelse med en Oscar-nominering for bedste kvindelige birolle i årets bedste film, "Birdman."

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip