Skuespilveteran ramt af kræft

Den 75-årige britiske skuespiller Sir John Hurt er en veteran i gamet og kendt for sine roller i blandt andet "Elephant Man", "Alien" og "Harry Potter". I dag meldte han ud, at han har fået konstateret kræft i bugspytkirtlen, men at det ikke skal sætte en stopper for den lange karriere. 

- Jeg er i behandling og er mere end optimistisk i forhold til at opnå et tilfredsstillende resultat, som det hedder i medicinske termer, siger skuespilveteranen til Press Association.

John Hurt begyndte karrieren tilbage i 1961 og hans filmografi er lang. Den tæller blandt andet nyindspilningen af "Hercules" fra 2014 og rollen som War Doctor i tv-serien Doctor Who i 2013. Og hverken en pensionsværdig alder eller sygdom skal altså stoppe den ihærdige skuespillers imponerende karriere.

- Jeg fortsætter med at fokusere på mine professionelle forpligtelser, og jeg skal snart indspille "Jeffrey Barney is Unwell" for BBC Radio 4, fortæller Sir John Hurt til Press Association, og tilføjer selv at titlen må være et af livets små paradokser, nu hvor han har fået sin alvorlige diagnose.

I 2015 blev John Hurt slået til ridder af dronning Elizabeth II, og har altså fået tilføjet titlen Sir til sit navn. 

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip