Skuffede elever: Tyve løb med 384 skolemælk

24/03/2014 14:45

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Det var kom så lidt af et chok, da Sengeløse Skole i Høje-Tasstrup fredag morgen opdagede, at de 384 skolemælk, der skulle have slukket tørsten på skolens elever, var pist væk. Det oplyser Sengeløse Skole til Dagens.dk.

Mellem kl. 05, hvor mælkemanden afleverede 96 liter mælk ved skolens hovedindgang, og kl. 07, hvor skolens teknisk service-personale mødte, løb ukendte gerningsmænd med de 384 styk 1/4 mælkekartoner.

LÆS OGSÅ: Advarsel: Falske indsamlere ringer til dig

- Der var lidt panik, da vi så, at mælken var væk. Og da eleverne opdagede, at deres mælk var blevet stjålet, blev de selvfølgelig skuffede. Men vi kunne jo ikke gøre så meget ved det, siger teknisk service-medarbejder ved Sengeløse Skole, Kim Carstensen til Dagens.dk. 

Men mange af de tørstige elever fik alligevel mælk i fredags, da skolen havde en pæn reserve.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Vi havde en del mælk tilbage fra andre dage, som vi sorterede. Vi startede med at give 0-klasserne og fortsatte op i klasserne, indtil vi løb tør i 3./4. klasse, siger Kim Carstensen til Dagens.dk.

Efter den uheldige episode har skolen valgt at ændre deres mælke-procedure. Nu bliver mælkene ikke længere sat af ved skolens hovedindgang, i stedet bliver de mange liter mælk låst inde på skolen.

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen. Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til politikommissær Ulrik Hove på telefon 7258 7524, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.